Macé Kvartalet i Molde sentrum forener fire bygårder – Schistadgården, Gundersengården, Løkengården og Nylandgården – og skaper en dynamisk arena for kontorer og handel. Her vil en klynge av kontorleietakere innen bygg, eiendom, handel og servering finne sitt hjem, med attraktive lokaler langs Storgata og Torget.

Leietakerne får tilgang til unike fasiliteter som byens største sykkelparkering, en koselig kjellerstue og en fantastisk takterrasse for ansatte og bedriftsarrangementer. Macé Kvartalet lover å være en drivkraft for utvikling og vekst i Molde sentrum, med stor aktivitet.

 

Vil du bli en del av Macé Kvartalet?​

Ta kontakt med Birgitte Kollerud for mer informasjon.

+47 900 35 303
[email protected]

Dette er Macé Kvartalet:

Stilfulle og velutstyrte møtelokaler. Egen kjellerstue som legger til rette for både arbeid og avkobling. Hyggelige møteplasser og sosiale soner.

Egen cafe som tilbyr kortreist kaffelatte eller dagens lunsj som du kan nye på kontoret eller ute på torget. Macé Cafe åpner i oktober! 

App-løsning hvor du blant annet kan booke møterom eller bestille dagens lunsj. 

Moderne garderober med dusj, skap, toaletter og andre fasiliteter.

Moldes største innendørs sykkelparkering med ladepunkt, vask og servicestasjon.

Ekslusiv og solrik takterrasse med utsikt over fjorden og Romsdalsalpene. 

 

 

Lorents Auguste Macé

(1796 – 1856)

Navnet Macé stammer fra kjøpmannen og rederen Lorents August Macé (1796–1856), født i Frankrike, som flyttet til Molde. Han spilte en betydelig rolle i byens historie og ble kanskje regnet som byens største næringsaktør. I 1822 giftet han seg med moldejenta Nicoline Margrethe Steenbuch. Han bodde på Reknes Gård og hadde sine brygger og virksomhet i området rundt kvartalet. Vi bærer stolt videre hans navn på byens nye næringsdestinasjon.

På torget i Molde hadde Lorents Macé sine brygger.

Lorents Macé bodde på Reknes hovedgård.